Οικονόμου vs Τσαπανίδου στο πρώτο άτυπο debate ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ενόψει εκλογών

Οικονόμου vs Τσαπανίδου στο πρώτο άτυπο debate ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ενόψει εκλογών
INTIME

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα αναμετρηθούν το βράδυ της Πέμπτης, βάζοντας τους πολίτες σε κλίμα εκλογών. Πού θα δείτε την "τηλεμαχία".

Από τη στιγμή που debate ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα… γιοκ, με απόφαση του πρωθυπουργού στην οποία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, παραμένει πιστός από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2019, οι πολίτες μπορούν να αρκεστούν σε ένα debate ανάμεσα στους εκπροσώπους Τύπου των δύο κομμάτων.

Το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται το πρώτο άτυπο debate ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την “τηλεμαχία” μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου και της εκπροσώπου Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα βάλει για τα καλά τους πολίτες σε κλίμα εκλογών.

Η τηλεοπτική “μονομαχία” θα προβληθεί στις 22:00 από το ΕΡΤNEWS και σε ταυτόχρονη μετάδοση στην ΕΡΤ1, ενώ απέναντι από τους εκπροσώπους των κομμάτων θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Απόστολος Μαγγηριάδης και Σοφία Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα