Όλγα Δάλλα: Η Κωνσταντοπούλου μού είπε ‘γλυκούλα μου, δεν φανταζόμουν ότι ήθελες να είσαι στην ΚΟ'”

Όλγα Δάλλα: Η Κωνσταντοπούλου μού είπε ‘γλυκούλα μου, δεν φανταζόμουν ότι ήθελες να είσαι στην ΚΟ'”
Η Ολγα Δάλλα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου Ολγα Δάλλα / FACEBOOK

Η πρώην υποψήφια στην "Πλεύση Ελευθερίας" αποκαλύπτει όσα της είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν την ενημέρωσε πως δεν θα βρίσκεται πλέον στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ποιος θα την αντικαταστήσει.

Η Όλγα Δάλλα ήταν μία από τις υποψήφιες που ενώ έφτασαν το κόμμα “Πλεύση Ελευθερίας” μια ανάσα από τη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου, υποβαθμίστηκε και είδε το όνομά της να αντικαθίσταται από άλλον υποψήφιο που συγκέντρωσε μάλιστα λιγότερους σταυρούς.

Δύο εβδομάδες πριν τη δεύτερη κρίσιμη κάλπη, υποψήφιοι ανά τη χώρα εκφράζουν την αντίθεσή τους για αλλαγές στη λίστα που φέρεται να έχει κάνει η “προπονήτρια” της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας σοβαρότατες αιχμές για την επικεφαλής του κόμματος.

Μία εξ αυτών και η Όλγα Δάλλα, η πρώην υποψήφια βουλευτής της “Πλεύση Ελευθερίας” στον νότιο τομέα, η οποία ήρθε πρώτη συγκεντρώνοντας 6.148 ψήφους και μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” το πρωί της Δευτέρας (12/06), αναφέροντας πως αν και έχει αποχωρήσει από το κόμμα, το όνομά της παραμένει στα ψηφοδέλτια, καθώς δεν υπήρχε, όπως εξήγησε, η δυνατότητα να βγει.

Μετέφερε μάλιστα όσα της είπε η επικεφαλής του κόμματος όταν την ενημέρωσε πως δεν θα βρίσκεται πια στα ψηφοδέλτια.

Γλυκούλα μου, δεν το φανταζόμουν ότι θα ήθελες να είσαι στην κοινοβουλευτική ομάδα“, είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Δάλλα, καταγγέλοντας μάλιστα πως ουδέποτε είχε συζητηθεί το θέμα, εκτός από μία φευγαλέα αναφορά η οποία είχε γίνει, όπως είπε, γελώντας.

“Όχι, δεν είχε συζητηθεί αυτό το θέμα, μόνο μία φευγαλέα αναφορά στη σύσκεψη υποψηφίων σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών μετά το πέρας των πρώτων εκλογών, ότι ‘προτίθεμαι να αλλάξω κάποιους υποψηφίους’ και γελώντας”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για το πώς ήρθε σε επαφή με την κα. Κωνσταντοπούλου, η πρώην υποψήφια σχολίασε πως “δεν ανήκω στην Πλεύση Ελευθερίας με την κα Κωνσταντοπούλου γνωριστήκαμε το 2017 στους πλειστηριασμούς, εγώ ήμουν στο κίνημα ‘Δεν πληρώνω’, μας πλησίασε και έτσι γνωριστήκαμε”.

Η πρώην υποψήφια αποκάλυψε στη συνέχεια πως τη θέση της θα πάρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος σημειωτέον ήταν υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών και ήρθε τρίτος με 2.500 σταυρούς.

“Η εξήγηση που μου έδωσε η κα Κωνσταντοπούλου ήταν ότι ο κ. Μπιμπίλας ήταν από τα στελέχη που έχτισαν την Πλεύση Ελευθερίας. Άρα έπρεπε να αξιοποιηθεί”, δήλωσε η ίδια.

Υπογράμμισε στη συνέχεια πως το ζήτημα της αλλαγής υποψηφίων στα ψηφοδέλτια ποτέ δεν είχε συζητηθεί πριν τις εκλογές, παρά μόνο, όπως είπε, “μάς είχε δοθεί ένα ερωτηματολόγιο, πώς μας φάνηκε ο προεκλογικός αγώνας, ποιους τρόπους προτείνουμε για να γίνει πιο αποδοτικός, αν θέλουμε να είμαστε ξανά υποψήφιοι και σε ποια περιφέρεια. Ούτε υπογράψαμε κάτι, πουθενά δεν έλεγε για αλλαγές. Αυτό έγινε μετά τις εκλογές”.

“Μέχρι τον Απρίλιο η ‘Πλεύση Ελευθερίας’ δεν εμφανιζόταν πουθενά στις δημοσκοπήσεις, τότε πλησίασε κινήματα και ακτιβιστές για να συμπορευτούμε μαζί της για να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, δημοκρατία, ήθος, αξιοκρατία. Εμείς πειστήκαμε, κακώς, γιατί είμαστε έμπειροι άνθρωποι, εμείς φταίμε και συμπλεύσαμε μαζί της. Κανένας μας δεν πήγε να ζητήσει να μπει υποψήφιος, εκείνη και οι συνεργάτες της μας έψαξαν και μας παρακάλεσαν”, δήλωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα