Π. Καμμένος: Να σταματήσουμε τη νέα μετανάστευση

Π. Καμμένος: Να σταματήσουμε τη νέα μετανάστευση
ΑΡΓΟΣ-28-4-2012-Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος πραγματοποιεί περιοδεία στη Πελοπόννησο.Σήμερα το μεσημέρι Σάββατο 28 Απριλίου βρέθηκε στο Άργος ερχόμενος από Σπάρτη και Τρίπολη στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών του.Ο Π.Καμμένος συζήτησε με τα στελέχη και με τους υποψήφιους βουλευτές Μαρία Ζέρβα,Πέτρο Μούγιο,Κατερίνα Μπόμπου ,Αλέξανδρο Τσιλογιάννη και Χρήστο Τσούλο στη περιοδεία παρόν και ο Γιάννης Μανώλης .Παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δήλωσε ότι τα μηνύματα που παίρνουν καθημερινά είναι πολύ αισιόδοξα, τόσο για το ποσοστό πανελλαδικά, όσο και για την προτίμηση των πολιτών σε τοπικό επίπεδο.Στη συνέχεια το λεωφορείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που τους μεταφέρει αναχώρησε για το Ναύπλιο όπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιάκωβο.(φωτογραφίες EUROKINISSI) Eurokinissi

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος από την Τρίπολη όπου βρέθηκε. Αναφορές στο θέμα της μετανάστευσης

Το φαινόμενο της μετανάστευσης αναφέρθηκε από την Τρίπολη ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, ο οποίος, συνοδευόμενος από στελέχη και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Αρκαδία, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Σμυρνιώτη ενώ συνομίλησε και με πολίτες της περιοχής.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Καμμένος είπε ότι “η Ελλάδα αρχίσει να εγκαταλείπεται. Υπάρχει μία νέα μετανάστευση των νέων παιδιών που βλέπουν ότι στην Ελλάδα του μνημονίου, στην Ελλάδα της συγκυβέρνησης και των τραπεζιτών, δεν υπάρχει μέλλον. Πρέπει να το σταματήσουμε τώρα αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μάχη να γεμίσουν πάλι οι πόλεις μας και τα χωριά μας. Να έρθει πάλι η ελπίδα και το χαμόγελο στους Έλληνες. Η πολιτική αυτή έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη θλίψη και η θλίψη πρέπει να γίνει θυμός που θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της χώρας μας από τους τοκογλύφους κα τους ντόπιους συνεργάτες τους” .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα