Περιοδείες και αναζήτηση συμμαχιών από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ν.Δ

Περιοδείες και αναζήτηση συμμαχιών από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ν.Δ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ(PHASMA/M.KARAGIANNIS) Phasma

Η μάχη του σταυρού δημιουργεί ένα αχαρτογράφητο εκλογικό τοπίο. Πώς θα κινηθούν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

Της Βίκυς Σαμαρά

Η σταυροδοσία έχει αλλάξει τα προεκλογικά δεδομένα σε αυτές τις ευρωεκλογές και ήδη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν ξεκινήσει περιοδείες ανά την επικράτεια και αναζητούν συμμαχίες με στόχο την εύρεση προσωπικών ψήφων.

Κάποιοι επιλέγουν να συνδυάσουν τις επισκέψεις στην περιφέρεια με εκδηλώσεις των γαλάζιων υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε από κοινού να κυνηγήσουν σταυρούς. Για παράδειγμα χθες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χριστιάνας Καλογήρου για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Γιώργος Κώτσηρας.

Ο τελευταίος, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Νέων δικηγόρων, θα κινηθεί στις ευρωεκλογές συντονισμένα με τον έτερο νεολαίο υποψήφιο, πρόεδρο της νεολαίας του ΕΛΚ Κώστα Κυρανάκη.

Ο Γιώργος Ανέστης, γραμματέας Αγροτικού της ΝΔ και γενικός γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ, έδωσε εν τω μεταξύ χθες συνέντευξη Τύπου, από τα γραφεία της οργάνωσης, προαναγγέλοντας κοινές εμφανίσεις με τη δημοσιογράφο Μαρία Σπυράκη, και τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη.

Άλλοι υποψήφιοι όπως η μόνη εκ των νυν ευρωβουλευτών της Ν.Δ Ρόδη Κράτσα παίζουν το χαρτί της ευρωπαϊκής τους εμπειρίας. Η κ.Κράτσα πραγματοποιεί εκδηλώσεις- συζητήσεις στην επαρχία και χθες βρέθηκε στην Ηλεία, προβάλλοντας το γεγονός ότι η έκθεση της σχετικά με την πρόταση Κανονισμού για τα «Ευρωπαϊκά Μακροπρόθεσμα Επενδυτικά Κεφάλαια» ψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα