Πρωτόπαπας: Ο Μητσοτάκης έβαλε στα ψηφοδέλτια αυτόν που μίλησε για τανκς στην ΕΡΤ

Πρωτόπαπας: Ο Μητσοτάκης έβαλε στα ψηφοδέλτια αυτόν που μίλησε για τανκς στην ΕΡΤ
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας Eurokinissi

Εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη καταφέρθηκε για μία σειρά επιλογών του καταφέρθηκε ο Χρήστος Πρωτόπαππας.

Για το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον επιχειρηματία που ζητά επταήμερη εργασία, χωρίς ελέγχους μίλησε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6.

“Τα δικαιώματα των εργαζομένων πρέπει να γίνουν σεβαστά. Να του έλεγε ο Μητσοτάκης ότι οι έλεγχοι πρέπει να συνεχιστούν. Δεν απάντησε και αυτό ανοίγει ορέξεις” δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Αρνητικά σχολίασε και την υποψηφιότητα Μπογδάνου, λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης βάζει στα ψηφοδέλτια αυτόν που μίλησε για τανκς στην ΕΡΤ.

Σε σχέση με τις μετεκλογικές συνεργασίες και τη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι το κόμμα δεν έχει κανένα λόγο να μπει σε μια κυβέρνηση που θα ακολουθεί ίδιες πολιτικές με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. “Είμαστε δύναμη σταθερότητας. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάποια ζητήματα, όπως ο εκλογικός νόμος, η εκλογή ΠτΔ, τα πρωτογενή πλεονάσματα, ναι, θα βοηθήσουμε. Η βοήθεια δεν είναι μόνο με συμμετοχή στην κυβέρνηση” υπογράμμισε ο κ. Πρωτόπαπας.

Ερωτηθείς για τη δήλωση Καμίνη περί 4ου μνημονίου, απάντησε ότι “η κατάσταση στην οικονομία απειλεί την χώρα” αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο χρέος. Για τα του ΚΙΝΑΛ και τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου, τόνισε ότι “ο Βενιζέλος δεν είπε ποτέ ότι είναι εκτός ΚΙΝΑΛ” και έκανε λόγο για δικαίωμα του εκάστοτε Προέδρου να επιλέγει τον επικεφαλής του επικρατείας. “Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά σηματοδοτεί το ελάτε” υποστήριξε ο κ. Πρωτόπαπας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα