Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές – Τι ισχύει με τα διόδια

Διαβάζεται σε 2'
Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές – Τι ισχύει με τα διόδια
EUROKINISSI

Αυξημένη η κίνηση στον σταθμούς των ΚΤΕΛ, όπως και στο λιμάνι του Πειραιά, με τους ετεροδημότες να αναχωρούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ σε Κηφισό και Λιοσίων, αλλά και στα λιμάνια της Αθήνας, με το κύμα των ετεροδημοτών που αναχωρούν για να ψηφίσουν στις προσεχείς αυτοδοικητικές εκλογές να κορυφώνεται.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όλο και περισσότεροι εκλογείς κατέφταναν στο λιμάνι του Πειραιά, με προορισμούς διάφορα νησιά της χώρας όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ανάλογη εικόνα και στον σταθμό του Κηφισού, όπου η κίνηση ολοένα και αυξάνεται, ενώ η έξοδος των ετεροδημοτών αναμένεται να κορυφωθεί το Σάββατο.

Δωρεάν η διέλευση στα διόδια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Εντολή για παύση είσπραξης διοδίων σε όλη την επικράτεια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, δόθηκε από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο.

Ειδικότερα, η δωρεάν διέλευση αφορά τις εξής περιόδους:

  • Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.
  • Από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.

Η δωρεάν διέλευση ισχύει αποκλειστικά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και θα επιτρέπεται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού τους, καθώς και του Δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

 

 

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ, διόδια και τρένα

Γεμάτος φοιτητές που ταξιδεύουν κυρίως προς τη νότια Ελλάδα είναι σήμερα ο Σταθμός Μακεδονία των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ενώ αύριο και την Κυριακή αναμένεται να αυξηθούν οι ταξιδιώτες προς τους κοντινούς προορισμούς. Από όσους ταξιδεύουν μακριά πάντως οι μισοί δήλωσαν διστακτικοί να ξαναταξιδέψουν τη δεύτερη Κυριακή.

Στα διόδια των Μαλγάρων η κίνηση αυξάνεται σταδιακά και η τροχαία συνιστά ευλαβική τήρηση του ΚΟΚ για ασφαλείς μεταφορές.

Όσον αφορά την Hellenic Train, η εταιρία ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια από Αθήνα – Θεσσαλονίκη- Αθήνα θα εκτελούνται με λεωφορεία στη διαδρομή Λιανοκλάδι- Θεσσαλονίκη – Λιανοκλάδι. Επίσης με λεωφορεία θα εκτελούνται τα δρομολόγια από Λιτόχωρο – Λάρισα – Λιτόχωρο και Λιανοκλάδι- Καλαμπάκα – Λιανοκλάδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα