ΣΥΡΙΖΑ: Η Νίνα Κασιμάτη στηρίζει υποψήφιο της ΝΔ και προκαλεί αντιδράσεις

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ: Η Νίνα Κασιμάτη στηρίζει υποψήφιο της ΝΔ και προκαλεί αντιδράσεις

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά Νίνα Κασιμάτη στηρίζει για το Δήμο Περάματος τον υποψήφιο της ΝΔ.

Τον υποψήφιο της ΝΔ για τον Δήμο Περάματος στηρίζει με δημόσια δήλωσή της η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κα. Κασιμάτη δημοσιοποίησε τη στήριξή της στον Γιάννη Λαγουδάκου μέσω facebook χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα προοδευτικό και δημοκρατικό και στεκόμενη ιδιαίτερα στη δέσμευση του τελευταίου ότι θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο της περιοχής αλλά και στο γεγονός ότι τον “πολεμούν οι Σπαρτιάτες”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του μέχρι πρότινος δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκη ο οποίος έγραψε, μεταξύ άλλων, στο facebook: “Σήμερα, η εν λόγω βουλευτής ξεπερνώντας κάθε όριο αλαζονείας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, παρέχει ανοιχτά στήριξη (και όχι μόνο) στον υποψήφιο της ΝΔ στο Δήμο Περάματος και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον συνδυασμό του Γιάννη Λαγουδάκου, η καταστροφική θητεία του οποίου είναι γνωστή στο Πέραμα λόγω της υπερχρέωσης και του υπερδανεισμού. Καμία αντίστοιχη ανακοίνωση δεν έκανε όμως για να στηρίξει στις εκλογές τον δικό μας συνδυασμό που ξεχρέωσε το Δήμο και τον παραδίδει με οικονομικό απόθεμα εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τον παρέλαβε καταχρεωμένο, με ταμείο μόλις 2.200 ευρώ και χωρίς χρήματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Παλαιότερα, στα ζοφερά χρόνια των μνημονίων, τον κα Λαγουδάκο, που διεκδικεί εκ νέου το δήμο, τον είχε στηρίξει δημοσίως η Χρυσή Αυγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα