ΣΥΡΙΖΑ: “Το ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε πως ο Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund”

ΣΥΡΙΖΑ: “Το ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε πως ο Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund”
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ EUROKINISSI

Με ανακοίνωση απάντησε η Κουμουνδούρου στη Χαριλάου Τρικούπη, επισημαίνοντας πως επιβεβαιώνεται ότι «ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund κατά δανειοληπτών και μάλιστα σε ελβετικό φράγκο».

«Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός και ύβρεις. Θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντηση των βολών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τη φερόμενη δραστηριότητα του Δημήτρη Μάντζου, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

«Με την ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει πως ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund κατά δανειοληπτών και μάλιστα σε ελβετικό φράγκο, για τους οποίους χθες μόλις έβγαλε υποκριτικά ανακοίνωση» τονίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός και ύβρεις. Θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών και των ανθρώπων που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν και αγωνιούν για τα σπίτια τους» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Το δίλημμα πλέον καθίσταται ακόμα πιο καθαρό: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία της πρώτης κατοικίας;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Με την ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει πως ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund κατά δανειοληπτών και μάλιστα σε ελβετικό φράγκο, για τους οποίους χθες μόλις έβγαλε υποκριτικά ανακοίνωση.

Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός και ύβρεις. Θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών και των ανθρώπων που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν και αγωνιούν για τα σπίτια τους.

Το δίλημμα πλέον καθίσταται ακόμα πιο καθαρό: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία της πρώτης κατοικίας;»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα