ΣΥΡΙΖΑ: Υποβολιμαίο παραλήρημα Λάμψια με βαριά προσβλητική επίθεση

ΣΥΡΙΖΑ: Υποβολιμαίο παραλήρημα Λάμψια με βαριά προσβλητική επίθεση

Οι χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα έφεραν την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και την παρέμβαση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος στο κανάλι.

Την παρέμβαση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον “αέρα” του ΣΚΑΪ, αλλά και την οργισμένη αντίδραση της Κουμουνδούρου, έφεραν τα σχόλια του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Σε αυτό, ο σχολιαστής του δελτίου προέβη σε χαρακτηρισμούς σε βάρος του προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα αλλά και στελεχών του κόμματος, τα οποία αποκάλεσε μάλιστα “των εκτελεστών της 17Ν”, γεγονός που έφερε την άμεση απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που σχολίασε σε ανακοίνωσή του:

Σε μια βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του, προέβη ο δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ κ. Παναγιώτης Λάμψιας.

Στο κεντρικό δελτίο με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, συκοφάντησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν» και υποτίμησε τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που τιμούν με την ψήφο και την υποστήριξή τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι είναι «γενίτσαροι».

Στο -υποβολιμαίο;- παραλήρημά του ο κ. Λάμψιας, μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η προσπάθειά του όμως, να σκεπάσει με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει.

Όσο κάποιοι στον πανικό τους για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την πολιτική αλλαγή, ποντάρουν στην τοξικότητα, εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία”.

Η παρέμβαση της Πόπης Τσαπανίδου

Λίγο νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου είχε παρέμβει στον “αέρα” του ΣΚΑΪ λέγοντας πως “ντρέπομαι να επαναλάβω τους χαρακτηρισμούς που άκουσα” και ζητώντας από τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει.

Χαρακτήρισε “δυσάρεστο” το λόγο της παρέμβασή της, θεωρώντας πως τα σχόλια είναι “εξαιρετικά προσβλητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του, τους ψηφοφόρους του και εκατομμύρια Έλληνες”, ενώ σημείωσε πως “είναι ντροπή αυτό να ακούγεται στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ”.

Ο δημοσιογράφος από την πλευρά του επέμεινε στη θέση του λέγοντας πως “είναι η πεποίθησή μου και δεν ανακαλώ τίποτα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα