Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε 3 εκλογικά κέντρα στον Βύρωνα

Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε 3 εκλογικά κέντρα στον Βύρωνα

Δεν άφησαν τίποτα όρθιο σε τρία εκλογικά κέντρα στον Βύρωνα. Άγνωστοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά (Pics)

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα στο Βύρωνα, στην κεντρική οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης.

 

Με βαριοπούλες, έσπασαν τις τζαμαρίες και έριξαν μπογιές σε τρία εκλογικά κέντρα, του Μίλτου Μπαντή, του Χρήστου Γώγου και του Παναγιώτη Κόνσουλα, προκαλώντας σοβαρότατες υλικές ζημιές.

 

Οι άγνωστοι έδρασαν αστραπιαία και συντονισμένα και μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

 

Αστυνομικοί της ασφάλειας έφτασαν και περισυνέλεξαν στοιχεία, ενώ ήδη εξετάζεται υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο εκλογικό του Μίλτου Μπαντή αλλά και απ’ τα γύρω καταστήματα.

 

“Η σημερινή επίθεση στα τρία εκλογικά κέντρα της Χρ. Σμύρνης στον Βύρωνα, με βαριοπούλες και μπογιές, καταδεικνύει το μένος με το οποίο ορισμένοι αντιδρούν στην προσωπική μας επιλογή, να ασκούμε ελεύθερα το αδιαμφισβήτητο δημοκρατικό μας δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του “Μαζί για τον Βύρωνα” κι εγώ προσωπικά καταδικάζουμε κάθε τύπου τέτοιες ενέργειες, είτε πρόκειται για προμελετημένη επίθεση είτε για αυθαίρετους βανδαλισμούς ανεγκέφαλων.

Η μόνη απάντηση σε αυτές τις πρακτικές είναι ο διάλογος και οι συμμετοχικές δημοκρατικές διαδικασίες. Εάν κάποιοι θεωρούν ότι οι… κουκούλες είναι το μέλλον αυτής της πόλης, θα βρουν απέναντί τους πρόσωπα καθαρά και θέσεις συγκεκριμένες”, σημείωσε ο δήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα