Θεσσαλονίκη : Αφίσες στοχοποιούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ζητούν “μαύρο”

Θεσσαλονίκη : Αφίσες στοχοποιούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ζητούν “μαύρο”

Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: "Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο" - "Είναι τελευταίες κλωτσιές του θεριού που αργοπεθαίνει" σχολίασε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Αφίσες, με τις οποίες καλούν τους Θεσσαλονικείς να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τοιχοκόλλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το thestival.gr στις αφίσες εμφανίζονται τα πρόσωπα των πέντε από τους έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (Κουράκης, Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Αμανατίδης) καθώς και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κώστα Ζουράρι. Τοιχοκολλήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

Εργολαβικός πόλεμος ακροδεξιών

Μιλώντας για το θέμα στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ένας εκ των βουλευτών ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης σχολίασε “πως πρόκειται για έναν εργολαβικό πόλεμο ακροδεξιών που βρίσκονται σε σύγχυση μετά και τις αποκαλύψεις όπως είπε της διγλωσσίας της ΝΔ” αναφερόμενος στο περιεχόμενο επιστολών από τον Κώστα Καραμανλή για το Μακεδονικό που είδαν το φως της δημοσιότητας.

“Είναι τελευταίες κλωτσιές του θεριού που αργοπεθαίνει” είπε λέγοντας πως τα περί προδοσίας “είναι ανοησίες” τονίζοντας πως τέτοιες επιθέσεις δείχνουν πως εκείνος και όσοι στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών βρίσκονται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα