Το νέο σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Διαβάζεται σε 2'
Το νέο σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Με αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές

Το νέο της σποτ εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά από το Ζάππειο κάνοντας ειδική μνεία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή για την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, ενώ στη συνέχεια μιλά για την πορεία της χώρας στην ΕΕ.

«Εδώ σε αυτό το σημείο, πριν 45 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια», αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός στο σποτ και προσθέτει: «Τις επόμενες δεκαετίες με κοινοτικά κονδύλια, έγιναν δρόμοι, γέφυρες, μεγάλα έργα. Χάσαμε και ευκαιρίες. Αλλά η χώρα προόδευσε. Φτάσαμε ψηλά.».

«Λίγο μετά, χτύπησε η μεγάλη κρίση. Τα εισοδήματα κατέρρευσαν Δουλειές καταστράφηκαν. Ζήσαμε μια εποχή διχασμού και δημαγωγίας, ωστόσο αντισταθήκαμε και μείναμε Ευρώπη.» αναφέρει στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης περνά στην περίοδο διακυβέρνησής του, ξεκινώντας από την πανδημία του κορονοϊού: «Στο νέο ξεκίνημα ήρθε ο Covid. Το μεταναστευτικό ο πόλεμος στην Ουκρανία και η παγκόσμια ακρίβεια. Και όμως. Σταθήκαμε όρθιοι. Οι φόροι μειώνονται, ενώ μισθοί και συντάξεις αυξάνονται.»

«Η ανεργία πέφτει. Η χώρα θωρακίζεται. Το κράτος ψηφιοποιείται, η ζωή μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με όσα διεκδικούμε στην Ευρώπη. Η εθνική φωνή έχει τώρα μεγάλη δύναμη» λέει στη συνέχεια.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί «στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά. Για να βρεθούμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα