Τσαπανίδου: “Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για να εξαπατήσει τους πολίτες”

Τσαπανίδου: “Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για να εξαπατήσει τους πολίτες”
Πόπη Τσαπανίδου YouTube

Για "προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών από τον κ. Μητσοτάκη, μπροστά στην επερχόμενη ήττα του" κάνει λόγο η Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Καλαμάτα.

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Καλαμάτα.

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι “προσπαθεί να ξαναγράψει την πρόσφατη ιστορία του τόπου”, καθώς έφτασε στο σημείο να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια”.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας για την κυβέρνησή του ότι “την έριξε ο λαός με την ψήφο του όπως θα ρίξει κι εσάς στις 21 Μαΐου“.

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

Μπροστά στην επερχόμενη ήττα του ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει τα πάντα για να εξαπατήσει τους πολίτες. Ακόμη και να ξαναγράψει την πρόσφατη ιστορία του τόπου. Σήμερα έφτασε στο σημείο να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια.

Είναι η δεύτερη φορά που λέει αυτό το ψέμα.

Κύριε Μητσοτάκη, την χώρα στην χρεοκοπία και τα μνημόνια την οδήγησε η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ την έβγαλε από τα μνημόνια, άφησε ρυθμισμένο το χρέος και 37 δις στα ταμεία για να τρώτε σήμερα εσείς και οι κολλητοί σας από τα έτοιμα και από τις θυσίες του ελληνικού λαού.

ΥΓ. Τον κ. Σαμαρά τον έριξε ο λαός με την ψήφο του όπως θα ρίξει κι εσάς στις 21 Μαΐου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα