Τσίπρας από Τρίκαλα: “Μέτωπό μας ο Μητσοτάκης και η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση”

Τσίπρας από Τρίκαλα: “Μέτωπό μας ο Μητσοτάκης και η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση”
Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα Eurokinissi

Για τη "χειρότερη δεξιά κυβέρνηση", αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στα Τρίκαλα. "Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανοίξει τον δρόμο για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας".

Κατά μέτωπο επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε στα Τρίκαλα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την έναρξη της ομιλίας του, στάθηκε στη μαζική παρουσία του κόσμου, λέγοντας ότικάνουν λάθος όσοι έχουν προεξοφλήσει ότι την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ και τα συμφέροντα. Γιατί την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός” και πρόσθεσε ότι “η παρουσία σας και η σημερινή συγκέντρωση είναι η πραγματική δημοσκόπηση, η αληθινή δημοσκόπηση”.

“Δεν μπορεί σήμερα κάποιοι να μας λένε ότι το ίδιο είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο η ΝΔ που έχει καταργήσει το 8ωρο, έχει κάνει τους εργαζόμενους να ζουν σε καθεστώς ζούγκλας”, σημείωσε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο ΚΚΕ.

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα Eurokinissi

Και συνέχισε με μήνυμα προς το ΠΑΣΟΚ: “Με τον κ. Μητσοτάκη, τον Βορίδη, τον Πλεύρη θα φτιάξετε σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. Ο Ανδρέας δεν είχε ποτέ μέτωπο με τις προοδευτικές δυνάμεις. Ένα είναι το μέτωπό μας, ο κύριος Μητσοτάκης και η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά. Να έχουμε στις 22 του Μάη προοδευτική κυβέρνηση, προοδευτική πλειοψηφία, όχι ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη”.

“Επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας είναι την επόμενη Κυριακή να έρθει μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο και στη ζωή μας”, υπογράμμισε επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τέλος, ανέφερε ότι αυτές τις μέρες που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, η επιθυμία όσων συναντά ανεξάρτητα αν βρέθηκαν στις κάλπες για εμάς στο παρελθόν, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, είναι να έρθει μια μεγάλη αλλαγή“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα