Βασιλική Γεωργιάδου στο NEWS 24/7: Ο χώρος της ακροδεξιάς σε αυτές τις εκλογές εκφράστηκε αυτόνομα

Βασιλική Γεωργιάδου στο NEWS 24/7: Ο χώρος της ακροδεξιάς σε αυτές τις εκλογές εκφράστηκε αυτόνομα
Η Βασιλική Γεωργιάδου

Η καθηγήτρια πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο πανεπιστήμιο, Βασιλική Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή του NEWS 24/7 για τη θέση της ακροδεξιάς σε αυτές τις εκλογές.

Για τη θέση της ακροδεξιάς σε αυτές τις εκλογές μίλησε η καθηγήτρια πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο πανεπιστήμιο, Βασιλική Γεωργιάδου στην εκπομπή του NEWS 24/7.

Περιθωριακή η θέση της άκρας δεξιάς, συνέβαλε και η ρύθμιση που πέρασε από τη βουλή που απέκλεισε το κόμμα Κασιδιάρη” δήλωσε η κ. Γεωργιάδου και πρόσθεσε: “Αύξησε τα ποσοστά η Ελληνική Λύση, το νέο κόμμα Νίκη κινήθηκε σε επίπεδο εκλογικής ορατότητας, δεν κατορθώνει να μπει στη βουλή αλλά κατέκτησε ορατότητα. Προοπτικές διαγράφονται για ένα δεύτερο κόμμα της ακροδεξιάς. Είναι επίγονος των προγούμενων κομμάτων της άκρας δεξιάς“.

Δεν βλέπω να υπήρχαν συνθήκες ενσωμάτωσης της ακροδεξιάς στη ΝΔ. Ο χώρος όμως αυτός εκφράστηκε αυτόνομα. Η Ελληνική Λύση φαίνεται να ενισχύει τα ποσοστά της. Είναι ταβάνι για την άκρα δεξιά το 7%, δεν υπάρχουν πολλές δυνάμεις στην Ελλάδα για να δουμε κόμματα αυτού του χώρου πιο ψηλά“.

Δεν θέλει κάποιο κόμμα τους ψηφοφόρους της ΧΑ, κανένα κόμμα δεν αποκλείει κανέναν αλλά άλλο να γίνεται έκκληση σε αυτούς με άμεσο τρόπο” υπογράμματισε η κ. Γεωργιάδου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα