Βόζενμπεργκ: “Στη ΝΔ χωρούσε ο Συμπιλίδης, αλλά όχι εγώ”

Βόζενμπεργκ: “Στη ΝΔ χωρούσε ο Συμπιλίδης, αλλά όχι εγώ”
Αγιασμός στην Βουλή για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.Στην φωτογραφία η Ελίζα Βόζενμπεργκ ,Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Την πικρία της που έμεινε εκτός ψηφοδελτίων εξέφρασε η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Διαβάστε τι δήλωσε

Την απογοήτευσή της για την επιστροφή του Γ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ενώ δεν συμπεριελήφθη η ίδια, εξέφρασε η πρώην βουλευτής του κόμματος, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, η κα Βόζεμπεργκ επανέλαβε την στήριξή της στον Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας ωστόσο:

“Στηρίζω τη ΝΔ και τον Σαμαρά αλλά στην πανστρατιά και στο σφουγγάρι του προέδρου χωρούσε προφανώς ο Συμπιλίδης και όχι εγώ”.

“Οι προσωπικές πικρίες είναι τα μικρά, η επόμενη ημέρα είναι τα μεγάλα”, είπε η κ. Βόζεμπεργκ παραδέχθηκε, πως τόσο η λογική όσο και το συναίσθημά της, της έλεγαν ότι θα επιστρέψει στη ΝΔ.

Η κ. Βόζεμπεργκ πάντως άφησε αιχμές για την περίπτωση Συμπιλίδη αναγνωρίζοντας ωστόσο το δικαίωμα “σε έναν πολιτικό αρχηγό να έχει γενναιοψυχία και ενωτικά χαρακτηριστικά”.

“Στην πανστρατιά φαίνεται ότι δεν χωρούσα εγώ, που πήρα το 2009 μία έδρα με τη ΝΔ. Θα θεωρήσω ότι στην πανστρατιά και στο σφουγγάρι χωρούσε ο Συμπιλίδης όχι όμως και η Ελίζα Βόζεμπεργκ”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα