Χαρίτσης: Αρνητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά για τις προοδευτικές δυνάμεις τα αποτελέσματα των exit poll

Χαρίτσης: Αρνητικά για τον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά για τις προοδευτικές δυνάμεις τα αποτελέσματα των exit poll
Αλέξης Χαρίτσης intime news

Την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών επεσήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των exit poll.

Τα αποτελέσματα των exit poll των ιδιωτικών καναλιών για τις βουλευτικές εκλογές 2023 με το κλείσιμο της κάλπης σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης.

Στα αποτελέσματα αυτά που αποτελούν το 80% του δείγματος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εμφανίζεται να κυμαίνεται μεταξύ 16,1% – 19,1%, ποσοστό το οποίο ο κ. Χαρίτσης χαρακτήρισε αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά για τις προοδευτικές δυνάμεις.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι παρών την επόμενη μέρα και θα είναι ο πρωταγωνιστής στις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν» επεσήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Να δούμε την πλήρη εικόνα – Όμως διαμορφώνεται μια σαφής εικόνα και είναι ξεκάθαρα αρνητική για τον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά για τις προοδευτικές δυνάμεις» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εκτιμήσει και να βγάλει συμπεράσματα. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες που πρέπει να πειστούν ότι υπάρχει μια εναλλακτική για τη χώρα» σημείωσε στη συνέχεια και πρόσθεσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες για την αποτίμηση του αποτελέσματος» επισημαίνοντας πως «δόθηκε μια μάχη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα