Ξέσπασμα Κακλαμάνη: “Αν δεν σε θέλει ο πολίτης, δεν εκλέγεσαι. Δεν γλιτώνεις με ντροπολογίες”

Ξέσπασμα Κακλαμάνη: “Αν δεν σε θέλει ο πολίτης, δεν εκλέγεσαι. Δεν γλιτώνεις με ντροπολογίες”

Έντονη αντίδραση από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη για τις αλλαγές στην προεκλογική περίοδο

Οι αλλαγές στην προεκλογική περίοδο, που κατατέθηκαν με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι η εν λόγω τροπολογία αποσκοπεί, μέσω του στραγγαλισμού των καναλιών, να βγαίνουν κάθε μέρα συγκεκριμένοι υποψήφιοι και κάποιοι άλλοι να μην βγουν ποτέ, με στόχο να διασωθούν οι συνοποψήφιοί του, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Γιώργος Καμίνης.

“Στην περίπτωση της Αθήνας ο επίσημος είναι ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ο κρυφοεπίσημος είναι ο κ. Καμίνης. Το δεύτερο άρχισε τώρα να το αντιλαμβάνεται ο κ. Σπηλιωτόπουλος, γι’ αυτό κι έχασε την ψυχραιμία του και έχει αρχίσει να εκνευρίζεται” σχολίασε ο κ. Κακλαμάνης.

Και πρόσθεσε: “Ελπίζω να γίνει ονομαστική ψηφοφορία, για να δω τους συναδέλφους μου αν θα το δεχθούν αυτό το πράγμα. Είναι εντοπισμένο καθαρά για τις δημοτικές εκλογές και «φωτογραφίζει» συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν δεν σε θέλει ο πολίτης, δεν εκλέγεσαι. Δεν γλιτώνεις με τέτοιες ‘’ντροπολογίες’’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα