Χρηστίδης: Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα

Χρηστίδης: Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα
Ο Π.Χρηστίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας να κερδίσει τις εκλογές και ότι στις 8 Ιουλίου θα υπάρχει ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τη θέση του προοδευτικού πόλου στις εθνικές εκλογές διεκδικεί το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τον Παύλο Χρηστίδη ο οποίος ζήτησε ισχυρή εντολή “ώστε να επιβάλλουμε τη θέση μας”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει: “Δεν μικραίνει αυτή η διαφορά μέσα σε ένα μήνα. Το ξέρει και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό”.

Εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας να κερδίσει τις εκλογές και ότι στις 8 Ιουλίου θα υπάρχει ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ “βλέπει” συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

“Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σε θέση πια να βάζει διλήμματα. Τα έδωσε όλα στις ευρωεκλογές. Εκβίασε τους συνταξιούχους και τους πολίτες που είχαν ανάγκη κάποια χρήματα, προσπάθησε να εκφοβίσει τον ελληνικό λαό” είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτη αντίληψη τη δήλωση Μητσοτάκη περί χαμένης ψήφου στο ΚΙΝΑΛ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα και πρόσθεσε ότι “δεν είμαστε βολεμένοι με το 7,5%, θέλουμε πιο πάνω”, χωρίς όμως να προσδιορίζει το ποσοστό.

Ο Παύλος Χρηστίδης ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα συγκληθεί η Κ.Ο και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι μπορεί στα ψηφοδέλτια να υπάρχουν και πρόσωπα του κόμματος που δεν εκλέχτηκαν δήμαρχοι ή ευρωβουλευτές.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα