Ζαχαράκη: Απόδειξη της ανοχής Τσίπρα στη βία οι επιθέσεις σε γραφεία και συγκεντρώσεις της ΝΔ

Ζαχαράκη: Απόδειξη της ανοχής Τσίπρα στη βία οι επιθέσεις σε γραφεία και συγκεντρώσεις της ΝΔ
Η Σοφία Ζαχαράκη Eurokinissi

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τους βανδαλισμούς κουκουλοφόρων στα γαλάζια γραφεία στη Γλυφάδα και την επίθεση χθες σε δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

“Οι πρωτοφανείς επιθέσεις κουκουλοφόρων σε γραφεία ή ακόμη και προεκλογικές συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας, είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί για τη Δημοκρατία η ανοχή της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα στη βία” υποστήριξε με δήλωση της η εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σοφία Ζαχαράκη.

Με αφορμή τις επιθέσεις κουκουλοφόρων χθες σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα Νίκου Μακρόπουλου, στην οποία ομιλητές ήταν ο Αντώνης Σαμαράς ο Βασίλης Κικίλιας και η Ολγα Κεφαλογιάννη, καθώς και σε προεκλογική συγκέντρωση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη, όπου παρών ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αλλά και το βανδαλισμό των γραφείων της ΝΔ στη Γλυφάδα, η κ.Ζαχαράκη επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και πρόσθεσε:

“Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα και η Νέα Δημοκρατία εγγυάται το αυτονόητο: ότι μετά την πολιτική αλλαγή που έρχεται, η ανομία θα παταχθεί. Και οι πολίτες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα