Zoe Pre στο NEWS 24/7: Νιώθω ότι οι νέοι ψήφισαν με λάθος κριτήρια

Zoe Pre στο NEWS 24/7: Νιώθω ότι οι νέοι ψήφισαν με λάθος κριτήρια
Η Zoe Pre

Τι δήλωσε στην εκπομπή του NEWS 24/7 η γνωστή youtuber, Zoe Pre για τις εκλογές, τους νέους, την πολιτική και την συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Απογοητευμένη δήλωσε στην εκπομπή του NEWS 24/7 η γνωστή youtuber, Zoe Pre τόσο από τα κριτήρια με τα οποία ψήφισαν οι νέοι στις προηγούμενες εκλογές όσο και από την πολιτική γενικότερα.

Ερωτηθείσα για το αν στις 25 Ιουνίου το δίλημμα είναι ξαπλώστρα ή ψήφος, απάντησε: “Δεν είναι παραλία τόσο, οι περισσότεροι δουλεύουν αυτή την περίοδο. Απογοητεύτηκα γιατί νιώθω ότι ψήφισαν νέα παιδιά με πολύ λάθος κριτήρια“.

Δεν νομίζω ότι τα κόμματα ασχολήθηκαν, Δεν τέθηκαν θέματα πιο καθημερινά, όπως η αστυνομική βία, τα θέματα υγείας, τα πανεπιστήμια κτλ. Είμαι πολύ απογοητευμένη από την πορεία αυτής της χώρας, αντί να μαθαίνουμε νέα πράγματα και να παλεύουμε, κοιτάμε λάθος πράγματα“.

Για την συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η Zoe Pre δήλωσε: “Ήταν πολύ διαφορετικός απ’ ό,τι περίμενα. Περίμενα έναν άνθρωπο ξύλινο και ρομποτικό και ήταν τελείως διαφορετικός“.

Για το “νέο φρούτο” των εμφανίσεων πολιτικών σε youtubers, τόνισε: “Τώρα το έκαναν γιατί ήταν πιο τρέντι. Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση είναι αρκετά κατευθυνόμενη, έχουν από πίσω ένα ολόκληρο σύστημα κατά την άποψή μου, είναι πιο εύκολο να πας σε ένα παρθένο μέσο“.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή του NEWS24/7

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα