Αυτά είναι τα τρία red flags όταν κάνεις sexting

Διαβάζεται σε 2'
sexting
Sexting (φωτογραφία αρχείου) iStock

Η ερευνήτρια δημοσιογράφος Andjela Milivojevic αναλύει τα σημάδια για το πότε το sexting μπορεί να γίνει πραγματικά απαγορευμένο.

Για πολλά ζευγάρια το sexting αποτελεί έναν τρόπο να παραμείνουν συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλο και μία πρακτική για να τονώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ άλλοι αισθάνονται άβολα και ντρέπονται να επικοινωνούν με αυτό τον τρόπο ανταλλάζοντας ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες μέσω κινητού, ειδικά όταν δεν γνωρίζουν πολύ καλά τον εκάστοτε παραλήπτη.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, η ερευνήτρια δημοσιογράφος από τη Σερβία, Andjela Milivojevic η οποία έδωσε το παρών στο Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2023 του iMEdD, με ένα βίντεο αναλύει τα τρία “red flags” όταν κάνει κάποιος sexting, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις περιπτώσεις που ασκείται συναισθηματική πίεση αλλά και για αυτές που δεν υπάρχει συναίνεση.

“Πρώτον, το γνωρίζεις αυτό το άτομο; Εάν είναι άγνωστος, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τις καταχραστεί, οπότε μην του στείλετε. Δεύτερον, είναι σύντροφός σας; Και θέλετε να το κάνετε; Εάν δεν θέλετε να το κάνετε και κάποιος σας πιέζει, τότε αυτό είναι κακό σημάδι. Και τρίτον, είναι κάποιος που σας πιέζει συναισθηματικά; Εάν λέει ‘αν μ’ αγαπούσες, θα το έκανες’, είναι κατά πάσα πιθανότητα red flag. Οπότε μη στείλεις”, λέει η δημοσιογράφος στο video που ακολουθεί.

Δείτε το video

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα