Αυτοκτονία επιχειρηματία στη Σκιάθο: Το σημείωμα και η ευθύνη του τοκογλύφου

Αυτοκτονία επιχειρηματία στη Σκιάθο: Το σημείωμα και η ευθύνη του τοκογλύφου
Το λιμάνι της Σκιάθου Getty Images/iStockphoto

Ο 55χρονος επιχειρηματίας από τη Σκιάθο, σε σημείωμα που άφησε, φέρεται να καθιστά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του έναν τοκογλύφο καθώς και τις τράπεζες. Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της αυτοκτονίας του 55χρονου επιχειρηματία από τη Σκιάθο, ο οποίος ειδικευόταν στον τομέα του τουρισμού.

Ο άντρας, τον οποίο βρήκαν απαγχονισμένο τα παιδιά του σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην περιοχή Αγία Ελένη, φαίνεται πως είχε “πνιγεί” από τα χρέη. Συγκεκριμένα, στο σημείωμα που άφησε φέρεται να κατονομάζει τοκογλύφο και να τον καθιστά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του, μαζί με τις τράπεζες.

Προς το παρόν, η αστυνομία κρατά μυστικές τις έρευνες που διενεργεί σε συνεργασία με την αστυνομία.

Παράλληλα, επιχειρηματίες του νησιού που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον αυτόχειρα, αναφέρουν πως ο τοκογλύφος που κατονομάζεται στο σημείωμα, εμπλέκεται σε “προστασίες” ενώ τα τελευταία χρόνια φέρεται να παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο gegonota.news, οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στην ύπαρξη κυκλώματος στο νησί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα