Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Ξεκινά νέος κύκλος ερευνών

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Ξεκινά νέος κύκλος ερευνών
Η Κάρπαθος INTIME NEWS

Παραγγελία από την Εισαγγελία για την λήψη νέων καταθέσεων αλλά και τον έλεγχο κινητών τηλεφώνων για την υπόθεση αυκτονίας ενός 60χρονου πατέρα, μετά τη διακίνηση βίντεο με προσωπικές στιγμές του γιου του.

«Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και να μην μείνει αδιερεύνητη καμία πτυχή της υπόθεσης αυτοκτονίας πατέρα σε ακριτικό νησί αλλά και τη διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές του γιου του, παρήγγειλε από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης της υπόθεσης η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Παπαγιαννίδου.

Θυμίζουμε ότι για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ. Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό την ηθική βλάβη της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης, που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Δημοκρατικής», αφού μελέτησε τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν με κατεπείγοντα χαρακτήρα από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έδωσε και νέα παραγγελία για τη λήψη νέων καταθέσεων από προτεινόμενους μάρτυρες αλλά και για την λήψη ανωμοτί καταθέσεως, ως υπόπτου για κατηγορουμένου, ατόμου που απεικονίζεται στο βίντεο.

Επιπλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τον έλεγχο κινητών τηλεφώνων ατόμων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση στην πορεία της έρευνας.

Οπως έγραψε η «Δημοκρατική», έχουν ληφθεί 6 ανωμοτί καταθέσεις από άτομα που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους το βίντεο με προσωπικές στιγμές του νεαρού άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου ο 60χρονος σε στάβλο έξω από την οικία του έθεσε τέρμα στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, ενώ οικείο του πρόσωπο ισχυρίζεται ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ήθελε να πουλήσει τα ζώα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα