Αγία Παρασκευή: Ο αδελφός της 77χρονης είδε στην τηλεόραση ότι καιγόταν το σπίτι της

Διαβάζεται σε 2'
Αγία Παρασκευή: Ο αδελφός της 77χρονης είδε στην τηλεόραση ότι καιγόταν το σπίτι της
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγ. Παρασκευή Glomex

Μια 77χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της. Τι λέει ο αδερφός της και τι εξετάζει το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Απαρηγόρητος είναι ο αδελφός της 77χρονης που έχασε τη ζωή της μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα της στην Αγία Παρασκευή το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (5/5),

«Είχε πάει το βράδυ στην εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και… είναι στον Παράδεισο…», λέει ο αδελφός της άτυχης γυναίκας μιλώντας στην κάμερα του Star.

«Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα αμέσως πως είναι το σπίτι της αδελφής μου και ήρθα αμέσως. Έμενε μόνη της…».

Το χρονικό

Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα γείτονες της άτυχης συνταξιούχου καθηγήτριας, η οποία διέμενε της 4ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, καθώς έβλεπαν το διαμερίσματα της να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά ξεκίνησε από το σαλόνι και επεκτάθηκε γρήγορα στα υπόλοιπα δωμάτια. Η άτυχη ηλικιωμένη φαίνεται πως προσπάθησε να απεγκλωβιστεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ισχυρές δυνάμεις – 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα- έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η επιχείρηση διήρκεσε πάνω από 2 ώρες και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένη τη σορό της ηλικιωμένης ενοίκου του διαμερίσματος.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από αναμμένο κερί της Ανάστασης και πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εξαιτίας των υλικών που συγκέντρωνε η ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα