Αγία Βαρβάρα: Πρόσφατα αποφυλακίστηκε ο νεαρός κακοποιός που βίασε τη 17χρονη

Αγία Βαρβάρα: Πρόσφατα αποφυλακίστηκε ο νεαρός κακοποιός που βίασε τη 17χρονη
Βιασμός iStock

Την άτυχη 17χρονη ο 27χρονος Αλβανός την γνώρισε στα social media και κανόνισε ραντεβού μαζί της-Αρχικά την οδήγησε σε ένα πάρκο και στη συνέχεια στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα όπου και την βίασε

Μόλις μία εβδομάδα είχε περάσει που είχε αποφυλακιστεί από τις Φυλακές Κέρκυρας για υποθέσεις ναρκωτικών, ο 27χρονος Αλβανός από τον Αγία Βαρβάρα που συνελήφθη για βιασμό σε βάρος μίας 17χρονης Ελληνίδας.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες στην Αγία Βαρβάρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο 27χρονος κακοποιός, κατηγορούμενος για τον βιασμό δράστης κατηγορείται ότι μετά από γνωριμία με ανήλικη, μέσω εφαρμογών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βραδινές ώρες της Δευτέρας, την οδήγησε αρχικά σε πάρκο και στη συνέχεια στην οικία του στην Αγία Βαρβάρα, όπου προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Όταν μετά από απειλές ο δράστης άφησε ελεύθερη την κοπέλα εκείνη έσπευσε στην Αστυνομία όπου και κατήγγειλε το γεγονός. Από την προανακριτική έρευνα της Ασφάλειας, εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα