Αγρίνιο: Ακροβάτης έπεσε στο κενό από “ιπτάμενο μύλο”- Σοκαριστικό βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
akrobatis
Η στιγμή που ακροβάτης πέφτει στο κενό Agrinio press

Σοκαριστικό ατύχημα για Ιταλό ακροβάτη, ο οποίος έπεσε από ύψος 5 μέτρων κατά τη διάρκεια παράστασης στο Αγρίνιο. Δείτε βίντεο από τη στιγμή της πτώσης. Συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις.

Στο κενό από μεγάλο ύψος βρέθηκε Ιταλός ακροβάτης κατά τη διάρκεια παράστασης στο Αγρίνιο σοκάροντας το κοινό.

Ο ακροβάτης, μέλος του τσίρκο “Circo Acquatico Bonaccini“, που βρίσκεται στην πόλη του Αγρινίου για παραστάσεις, έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε ύψος τουλάχιστον πέντε μέτρων κατά τη διάρκεια του ριψοκίνδυνου νούμερου με τον τίτλο “ιπτάμενος μύλος”. Προσπάθησε να κρατηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλσμα να εκσφενδονιστεί και να βρεθεί στο κενό.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο ακροβάτης που τυγχάνει να είναι ο ιδιοκτήτης του τσίρκου ο ακροβάτης είναι καλά στην υγεία του και από την πτώση του υπέστη μόνο θλαστικά τραύματα.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά.

Η ανακοίνωση του Circo Aquatico Bonaccini:

“Κατά την χθεσινή (8/11/23) παράσταση του Circo Aquatico Bonaccini στο Αγρίνιο, ο καλλιτέχνης που εκτελούσε το πολύ θεαματικό ακροβατικό της περιστρεφόμενης Ρόδας, λόγω υπερβάλλοντα ζήλου, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 4-5 μέτρων στο έδαφος κατά την διάρκεια της παράστασης.

Ευτυχώς λόγω της ειδικής εκπαίδευσης των καλλιτεχνών του Τσίρκου και της εξαιρετικά καλής φυσικής του κατάστασης, δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα υγείας, παρά μόνον θλάσεις μυών, στον συγκεκριμένο ακροβάτη, JURGEN BONACCINI, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του Τσίρκου.

Σήμερα μάλιστα εξέρχεται του νοσοκομείου όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους, με μόνη σύσταση την ανάπαυση λίγων ημερών.

Οι παραστάσεις του CIRCO AQUATICO BONACCINI θα πραγματοποιηθούν κανονικά βάσει του προγραμματισμού τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους”.

Αγρίνιο: Η στιγμή της πτώσης του ακροβάτη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα