Αγρίνιο: Απέδρασαν από τα κρατητήρια δύο από τους ληστές που “χτύπησαν” το ATM
Διαβάζεται σε 1'
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό τους ενώ ασφαλώς στο μικροσκόπιο θα μπουν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες και κατόρθωσαν να αποδράσουν.
- 20 Απριλίου 2025 23:36
Απόδραση από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο, σημειώθηκε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.
Δύο εκ των Ρομά που συμμετείχαν στην απόπειρα διάρρηξης σε ATM στην Εθνική Οδό το Σάββατο 12/4, κατόρθωσαν να ξεφύγουν τις μεσημεριανές ώρες από τον αύλειο χώρο των κρατητηρίων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Οι δύο νεαροί, 18 και 20 ετών, παρέμεναν κρατούμενοι στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναμένοντας την μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Σήμερα, εκμεταλλευόμενοι εμφανώς την συγκυρία που τους παρουσιάστηκε, κατάφεραν να πηδήξουν την μάντρα και να εξαφανιστούν. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό τους ενώ ασφαλώς στο μικροσκόπιο θα μπουν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες και κατόρθωσαν να αποδράσουν.