Αγρίνιο: Θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο της ηλικιωμένη – Έπεσε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει

Διαβάζεται σε 1'
Ασθενοφόρο, φωτογραφία αρχείου
Ασθενοφόρο, φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Σοκαριστική υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού ηλικιωμένης από τον γιο της απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου. Στο νοσοκομείο με κατάγματα η 75χρονη.

Στη σύλληψη ενός 46χρονου που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης μητέρας του προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου.

Μάλιστα η 75χρονη γυναίκα, όπως αναφέρει το agrinionews.gr στην προσπάθεια της να αποφύγει τον ξυλοδαρμό, έπεσε από το μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά. Πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου με κατάγματα σε χέρια πόδια και λεκάνη.

Το δραματικό αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (07/09) σε συνοικισμό του Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε λογομαχία και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός της γυναίκας. Η πτώση της συνέβη όταν ο γιος της επιχείρησε να τη χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία. Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα