Άγριο έγκλημα στη Νάξο: 59χρονη βρέθηκε με δεμένα χέρια και ύφασμα στο λαιμό

Άγριο έγκλημα στη Νάξο: 59χρονη βρέθηκε με δεμένα χέρια και ύφασμα στο λαιμό

Νεκρή στο σπίτι της, που ήταν σε απομονωμένο σημείο, βρέθηκε μία 59χρονη. Ο γιος της προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της και απευθύνθηκε στο τέλος στην αστυνομία, η οποία βρήκε το πτώμα

Τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας μίας 59χρονης στη Νάξο, αναζητάει από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (18/10) η αστυνομία.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας, την έψαχνε στο τηλέφωνο. Μετά από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες, επικοινώνησε με τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σπίτι της 59χρονης, που είναι σε απομονωμένο σημείο έξω από τον οικισμό Γαλανάδου.

Εκεί, την βρήκαν να κείτεται νεκρή, με δεμένα τα χέρια ενώ στο λαιμό της υπήρχε τυλιγμένο ύφασμα. Σύμφωνα με το naxos-news.gr, το σπίτι δεν ήταν ανακατωμένο ενώ η 59χρονη, με βάση την εικόνα της, έδειχνε να ήταν νεκρή τρεις μέρες.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε καταγωγή από το νησί, να μην είχε ιδιαίτερες επαφές με την τοπική κοινωνία ενώ στη Νάξο διέμενε από τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι και το φθινόπωρο.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα