Αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες: Συνελήφθησαν και οι πέντε δράστες

Διαβάζεται σε 1'
Αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες: Συνελήφθησαν και οι πέντε δράστες
ISTOCK

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν και οι πέντε δράστες που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο με τα μαχαιρώματα τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλία Ραχών.

Στα δικαστήρια Λαμίας απολογείται σήμερα, Τρίτη (13/08) ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 26χρονος Λαμιώτης ο οποίος ήταν και ο πρώτος που συνελήφθη από την παρέα των πέντε “νταήδων”, που μαχαίρωσαν νεαρούς Στυλιδιώτες μετά από συμπλοκή στις Ράχες, τα ξημερώματα της Κυριακής. Τα κίνητρα της επίθεσης φαίνεται πως ήταν οπαδικά.

Με χειροπέδες επίσης στα δικαστήρια έφτασε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και ένας ακόμη από τους δράστες. Σύμφωνα με το LamiaReport πρόκειται για ένα νεαρό από τη Θεσσαλονίκη.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της αστυνομίας και οι άλλοι τρεις της παρέας, που είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για έναν 17χρονο από τη Λαμία, γνωστό στις Αρχές από την εμπλοκή του και σε άλλα επεισόδια, ενώ οι άλλοι δυο είναι από την Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πέντε δράστες είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα