Αίτηση αποφυλάκισης καταθέτει ο Απόστολος Λύτρας

Διαβάζεται σε 2'
Ο Απόστολος Λύτρας
Ο Απόστολος Λύτρας INTIME

Τις επόμενες κινήσεις του, από τις φυλακές Κορυδαλλού, ετοιμάζει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μια ημέρα μετά την προφυλάκισή του.

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, εντός του επόμενου 10ημέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η αίτηση θα κατατεθεί απευθείας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο και θα την κρίνει.

Επισκεπτήριο από τις κόρες του και την πρώην σύζυγό του

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού την Πέμπτη, μετά την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Λίγη ώρα μετά την προφυλάκισή του, οι πρώτες επισκέψεις που δέχθηκε ήταν από το συνήγορό του και την αδελφή του, ενώ σήμερα, Παρασκευή, στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν οι δύο μεγαλύτερες κόρες του και η πρώην σύζυγος του.

Ο Απόστολος Λύτρας κρατείται στην ΣΤ´ πτέρυγα των φυλακών, γνωστή και ως VIP. Στο ίδιο κελί μαζί με τον Απόστολο Λύτρα βρίσκονται ακόμα δύο κρατούμενοι. Και οι δύο επιχειρηματίες, ο ένας από την Αράχωβα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες, και ο άλλος, ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

 

Δύο πειθαρχικές ποινές από τον Δικηγορικό Σύλλογο σε βάρος του Λύτρα

Στο μεταξύ, στην επιβολή δυο πειθαρχικών ποινών προχώρησε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας σε βάρος του Απόστολου Λύτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει επιβληθεί η ποινή της επίπληξης και μια χρηματική ποινή έως 5.000 ευρώ.

Αφορούν σε δυο ξεχωριστές πειθαρχικές έρευνες, η πρώτη για την υπόθεση του θανάτου του 16χρόνου Ρομά στην Θεσσαλονίκη και η δεύτερη για την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού. Και στις δυο περιπτώσεις ο ποινικολόγος προχώρησε σε δηλώσεις που κρίθηκαν αντιδεοντολογικές.

Να σημειωθεί, επίσης, πως ο ποινικολόγος δεν έχει καταβάλει τη συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με αποτέλεσμα να απαγορεύεται ο διορισμός του ως δικαστικός αντιπρόσωπος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα