Αλεποχώρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος – Του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει το χωριό

Αλεποχώρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος – Του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει το χωριό
Ο 70χρονος στις αρχές INTIME NEWS

Απαγορεύθηκε στον 70χρονο να προσεγγίσει το Αλεποχώρι και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Τι είπε στην απολογία του.

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο 70χρονος που πυροβόλησε σε βάρος ανηλίκων στο Αλεποχώρι τραυματίζοντας σοβαρά δύο.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου που θα διαμένει καθώς και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται να ξαναπιάσει όπλο στα χέρια του.

Στο πλευρό του 70χρονου βρέθηκαν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του. Τέσσερις εξ αυτών κατέθεσαν στον τακτικό ανακριτή προς υπεράσπιση του ηλικιωμένου, αναφερόμενοι στο χαρακτήρα του αλλά και στις επιθέσεις που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Πρόκειται για τον γιο του, την εν διαστάσει σύζυγό του, έναν υπάλληλο της εταιρίας του κατηγορούμενου και έναν κάτοικο του Αλεποχωρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα