Αλεξανδρούπολη: Έσπασε το χέρι της συντρόφου του και έβαλε φωτιά σε έπιπλα

Διαβάζεται σε 2'
Αλεξανδρούπολη: Έσπασε το χέρι της συντρόφου του και έβαλε φωτιά σε έπιπλα
iStock

Ένας 30χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη έσπασε το χέρι της συντρόφου του και μητέρας των παιδιών, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά στον καναπέ του σπιτιού τους.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας 30χρονος ξυλοκόπησε την σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών τους, σπάζοντας της το χέρι.

Ο 30χρονος δράστης μετά την σωματική επίθεση στη 30χρονη σύντροφό του έβαλε φωτιά στον καναπέ του σπιτιού, η οποία άρχισε να επεκτείνεται γρήγορα όμως ευτυχώς η τραυματισμένη κοπέλα κατάφερε να την σβήσει. Στο εν λόγω περιστατικό φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν άρχισε να βρίζει και να απειλεί την 30χρονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης αμέσως μετά το περιστατικό έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ οι αρχές φαίνεται ότι δεν τον έχουν εντοπίσει ακόμα. Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος είναι γνωστός στην αστυνομία, καθώς τον είχαν συλλάβει παλαιότερα για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί την εξέτασαν και περιποιήθηκαν τα τραύματα που έφερε στο σώμα και το πρόσωπό της, ενώ τοποθέτησαν γύψο στο σπασμένο χέρι της.

Αμέσως μετά οι αστυνομικές αρχές την μετέφεραν μαζί με τις ανήλικές κόρες της σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες. Η 30χρονη κοπέλα δυστυχώς δεν είχε στη διάθεση της το κινητό τηλέφωνο της στη διάρκεια του περιστατικού, προκειμένου να εγκαταστήσει το panic button.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα