Αλόννησος: Προφυλακίστηκε δάσκαλος χορού για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ

Αλόννησος: Προφυλακίστηκε δάσκαλος χορού για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ
Κακοποίηση Getty Images/iStockphoto

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του 37χρονος δάσκαλος χορού, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ. Οι σοκαριστικές περιγραφές του.

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ένας 37χρονος που κατηγορείται για κατάχρηση ανήλικου άνω των 15 ετών, ανίκανου προς αντίσταση, σε γενετήσια πράξη, σε βαθμό κακουργήματος, μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Μια 53χρονη γυναίκα, με την οποία έκαναν διακοπές σε νησί των Σποράδων, φίλη του κατηγορούμενου, που κατηγορούνταν για απλή συνέργεια στην πράξη, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι το περιστατικό που κατήγγειλε ο 18χρονος ανήλικος δεν έγινε.

Ο κατηγορούμενος, δάσκαλος παραδοσιακών χορών, με την 53χρονη φίλη και συνάδελφό του, βρισκόταν για διακοπές σε νησί των Σποράδων και στις 30 Αυγούστου πήγαν να επισκεφθούν ένα παραδοσιακό σπίτι που έχει μετατραπεί σε ιδιωτικό μουσείο.

Στο μουσείο εισιτήρια κόβει και ξεναγεί ένας ανήλικος με ειδικές ανάγκες ηλικίας 18 χρόνων (δεν τα έχει συμπληρωμένα) με νοητική υστέρηση, με τον οποίο ο άνδρας ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού – μουσείου.

Εκεί που βρισκόταν οι δύο τους, σύμφωνα με καταγγελίες του ανήλικου, ο 37χρονος άρχισε να θωπεύει το παιδί στα γεννητικά του όργανα.

Απορημένο το παιδί τον ρώτησε αν αυτό που του κάνει ήταν καλό, ο άνδρας του απάντησε ότι ήταν καλό. Στη συνέχεια φέρεται να του κατέβασε μια βερμούδα που φορούσε το παιδί, και το εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Η γυναίκα συνοδός του φερόμενου ως δράστη δεν ανέβηκε καθόλου στον πάνω όροφο του σπιτιού – μουσείου.

Ο νεαρός είπε σε έναν φίλο του όσα έγιναν, εκείνος τον συμβούλεψε να τα πει στον πατέρα του, το παιδί είπε τι συνέβη στον γονέα του, εκείνος έκανα καταγγελία στην Αστυνομία και ο 37χρονος συνελήφθη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα