Αναγκαίος ο καθορισμός πλαισίου για την τουριστική εμπορική επιχείρηση

Αναγκαίος ο καθορισμός πλαισίου για την τουριστική εμπορική επιχείρηση

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Γιώργο Καρανίκα.

Την ανάγκη καθορισμού πλαισίου λειτουργίας της τουριστικής εμπορικής επιχείρησης ήταν το κύριο θέμα συνάντησης του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Καρανίκα.

Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι έχει έρθει η ώρα να καθοριστεί το πλαίσιο της τουριστικής εμπορικής επιχείρησης και επισήμανε ότι το εμπόριο συμβάλλει καθοριστικά στο τουριστικό προϊόν και στην τουριστική εμπειρία προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ υπογράμμισε ότι ο ακριβής καθορισμός της τουριστικής εμπορικής επιχείρησης, σε συνεργασία και με τους τουριστικούς παράγοντες, θα μπορέσει να συμβάλλει στην περαιτέρω άνοδο του ελληνικού τουρισμού.

Ο Βασίλης Κικίλιας επεσήμανε ότι είναι εμφανές και αυταπόδεικτο ότι το εμπόριο ανθεί στις τουριστικές περιοχές και παράλληλα δίνει επιπλέον δύναμη και μόχλευση στον ελληνικό τουρισμό. Ο κ. Καρανίκας είπε ότι είναι πολύ βασικό να καθορίσουμε ακριβώς την τουριστική εμπορική επιχείρηση, η οποία θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία και με τους τουριστικούς παράγοντες και θα μπορέσει να συμβάλλει στην περαιτέρω άνοδο του ελληνικού τουρισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα