Ανακοινώθηκε το iPhone 4 CDMA για τη Verizon

Ανακοινώθηκε το iPhone 4 CDMA για τη Verizon

Το iPhone ήρθε στo δίκτυο της Verizon υποστηρίζοντας το πρότυπο CDMA με την επίσημη διάθεση να ξεκινάει σε ένα μήνα από τώρα, στις 10 Φλεβάρη

To περιμέναμε και τελικά πραγματοποιήθηκε. Το iPhone ήρθε στo δίκτυο της Verizon υποστηρίζοντας το πρότυπο CDMA με την επίσημη διάθεση να ξεκινάει σε ένα μήνα από τώρα, στις 10 Φλεβάρη.

Tελικά τα σχέδια που διέρρευσαν τις προηγούμενες μέρες ανήκαν στη CDMA έκδοση του iPhone 4 του οποίου τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες δεν διαφέρουν από το κανονικό GSM μοντέλο. Η τιμή του αρχίζει από τα $199 με διετές συμβόλαιο για το μοντέλο των 16GB με πακέτο δεδομένων με τις προπαραγγελίες για υπάρχοντες πελάτες να αρχίζουν στις 3 Φλεβάρη.

Δυστυχώς, δεν θα υποστηρίζει την τεχνολογία LTE, οπότε είναι πρακτικά άχρηστο για τους κατοίκους Ελλάδας. Προσοχή, παρατηρήστε ότι υπάρχει μια επιπλέον γραμμή πάνω από τα κουμπιά της έντασης για την κεραία που το ξεχωρίζει από την απλή GSM έκδοση. Tα CDMA κινητά, όπως και το νέο iPhone 4, δεν μπορούν να χρησιμοποιούν internet και φωνή ταυτόχρονα. Δηλαδή, δεν θα μπορούν οι χρήστες Verizon να σερφάρουν στο ίντερνετ ενώ βρίσκονται σε κλήση, όπως γίνεται στη GSM έκδοση.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με το FAQ στο site της Verizon, θα υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης του iPhone 4 ως Wi-Fi hotspot, δυνατότητα που δεν προσφέρεται σε εμάς. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα αυτή θα προέρχεται από την εφαρμογή της Verizon 3G Mobile Hotspot που θα έρχεται προεγκατεστημένη με τη CDMA έκδοση του iPhone 4.

Θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα με νέες λεπτομέρειες για το νέο CDMA iPhone.

(Πηγή: iphonehellas.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα