Ανατροπή στο Κερατσίνι – Δεν βρίσκει ίχνη στραγγαλισμού ο ιατροδικαστής

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομία στο Κερατσίνι. Εικόνα αρχείου
Αστυνομία στο Κερατσίνι. Εικόνα αρχείου EUROKINISSI

Νεκρή έχει βρεθεί μία 38χρονη γυναίκα στο Κερατσίνι. Από την Αστυνομία έχει προσαχθεί ο σύντροφός της, ωστόσο οι γονείς του αναφέρουν ότι το ζευγάρι τσακώθηκε το βράδυ με κάποια άτομα και από το πρωί η γυναίκα δεν ήταν καλά.

Ανατροπή στο Κερατσίνι με τον θάνατο της 38χρονης, καθώς τα νεότερα στοιχεία απομακρύνουν την αρχική εκδοχή της γυναικοκτονίας.

Εντός της οικίας επί της οδού Αγίου Παντελεήμονος 109, οι αστυνομικοί, εκτός του συντρόφου, τον οποίο προσήγαγαν και εξετάζουν, εντοπίσαν και τους γονείς του. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν τοξικομανείς.

Οι γονείς του άντρα, ανέφεραν στους αστυνομικούς, πως επέστρεψαν το βράδυ μαζί και τους είπαν πως τσακώθηκαν με κάποια άτομα, οι οποίοι τους χτύπησαν άσχημα. Το πρωί όπως είπαν στους αστυνομικούς οι γονείς του συντρόφου, η γυναίκα σηκώθηκε ζαλισμένη και άρχισε να κάνει εμετούς και έτσι κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες νόμιζαν πως είδαν σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό και κάλεσαν την Αστυνομία. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε και πήγε στο σημείο, από την αυτοψία δεν μπορεί να διακρίνει μακροσκοπικά κάτι. Έχει κάποια σημάδια στο σώμα της που παραπέμπουν σε τσακωμό αλλά δεν διακρίνει στραγγαλισμό και περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η Ασφάλεια θα πάρει καταθέσεις απ’ όλους τους εμπλεκόμενους ώστε να καταλήξει στην σωστή εκδοχή και στην αναζήτηση των υπευθύνων με ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα