Αγγελική Νικολούλη: “Ο Μάνος έχει ηχογραφημένα απειλητικά μηνύματα της Ρούλας”

Αγγελική Νικολούλη: “Ο Μάνος έχει ηχογραφημένα απειλητικά μηνύματα της Ρούλας”
Η Αγγελική Νικολούλη mega tv

Για ύπαρξη ηχητικών που δείχνουν απειλητική συμπεριφορά της Ρ. Πισπιρίγκου κατά του Μ. Δασκαλάκη, το τελευταίο διάστημα, έκανε λόγο η Αγγελική Νικολούλη.

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (04/04) η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η ίδια έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ ο τελευταίος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

«Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο «Φως στο Τούνελ», ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ της, η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε:

«Μου είχε πει ότι φοβόταν μην κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Το τελευταίο δεκάμηνο, η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία, οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και έναν φορτιστή να θάψουμε;”».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα