Ανήλικος έκλεψε λεμόνια αξίας 10.000 ευρώ στην Κορινθία

Ανήλικος έκλεψε λεμόνια αξίας 10.000 ευρώ στην Κορινθία

Σε 17 κλοπές λεμονιών, συνολικού βάρους άνω των 10 τόνων, "πρωταγωνίστησε" ένας ανήλικος στην Κορινθία. Συνελήφθη, όπως και ο πατέρας του. Εμπλέκονται δύο ακόμα άτομα

Χειροπέδες σε έναν ανήλικο Αλβανό, ο οποίος είχε διαπράξει κλοπές λεμονιών άνω των 10 τόνων, πέρασε η αστυνομία το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου. Συνελήφθη, επίσης, και ο 49χρονος πατέρας του για παραμέληση της εποπτείας του ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και δύο ημεδαποί. 

Η δράση του ανήλικου αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν αφαίρεσε από αγρόκτημα στο Άνω Διμηνιό 250 κιλά λεμόνια. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο νεαρός εντοπίστηκε σε κοινότητα του δήμου Σικυωνίων και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε, από τα μέσα του περασμένου Ιουλίου, είχε διαπράξει άλλες 16 κλοπές σε αγροκτήματα στην ευρύτερη περιοχή των δήμων Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αφαιρώντας συνολικά πάνω από 10 τόνους λεμόνια. Η αξία τους, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ξεπερνά τις 10.000 ευρώ. Διαπιστώθηκε, ακόμη, ότι ο ανήλικος διέθετε έναντι χρηματικού ποσού τα λεμόνια σε δύο ημεδαπούς.

Σε βάρος του ανήλικου, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών ενώ οι δύο ημεδαποί κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα