Ανήλικος επιτέθηκε σε 25χρονο για να του κλέψει τσιγάρα

Ανήλικος επιτέθηκε σε 25χρονο για να του κλέψει τσιγάρα
ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μια σακούλα με πακέτα τσιγάρα, που κρατούσε ένας 25χρονος, είχε βάλει στο μάτι ένας 17χρονος και ο 19χρονος συνεργός του. Τον απείλησαν, μάλιστα, να μην μιλήσει στις αρχές

Επίθεση από έναν 17χρονο και τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο συνεργό του, αμφότεροι ημεδαποί, δέχτηκε ένας 25χρονος Έλληνας ενώ κινούνταν σε δρόμο της Ξάνθης, με μια σακούλα με τσιγάρα στο χέρι του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης. Οι δύο νεαροί προσέγγισαν τον 25χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, του άρπαξαν μία σακούλα, που περιείχε 57 πακέτα τσιγάρων ενώ στη συνέχεια τον απείλησαν να μην καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 25χρονος δεν πτοήθηκε και ενημέρωσε τις αρχές, οι οποίες λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο. Σε βάρος τόσο του ανήλικου όσο και του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απειλή. Να σημειωθεί ότι και οι δύο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για κλοπές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα