Άνω Λιόσια: Βρέθηκε ηλικιωμένος άνδρας απανθρακωμένος και τεμαχισμένος σε αυλή

Διαβάζεται σε 2'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, στα Άνω Λιόσια, βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος πάνω σε στρώμα και δίπλα του ήταν ο γιος του, ο οποίος προσήχθη από τις Αρχές.

Θρίλερ στα Άνω Λιόσια, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα απανθρακωμένο σε αυλή σπιτιού. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος πάνω σε στρώμα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και δίπλα ο γιος του, ο οποίος φέρεται να έκαψε τον πατέρα του.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί δεν είχε χρήματα για να τον θάψει. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 59χρονος δράστης έβαλε φωτιά στην αυλή την περασμένη Τρίτη. Από τότε άρχισε να αναδύεται μια δυσοσμία στη γειτονιά και άρχισαν να ψάχνουν αν πρόκειται για κάποιο νεκρό ζώο. Ένας από τους γείτονες είδε από την ταράτσα τού σπιτιού του ένα καμένο στρώμα, καλυμμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ο 59χρονος αρνήθηκε να τους ανοίξει και απαντώντας σε ερωτήσεις για το πού βρίσκεται ο πατέρας του, υποστήριζε ή ότι τον έχει πάει σε ίδρυμα, ή ότι τον προσέχει συγγενικός πρόσωπο. Τελικά, οι αστυνομικοί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Στη συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες στον γιο του θύματος, ο οποίος προσήχθη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα