Άνω Πατήσια: Έξωση οικογένειας παρουσία ΜΑΤ – Σφοδρές αντιδράσεις

Άνω Πατήσια: Έξωση οικογένειας παρουσία ΜΑΤ – Σφοδρές αντιδράσεις
Έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Έξωση μονογονεϊκής οικογένειας πραγματοποιείται στα Άνω Πατήσια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται συγκεντρωμένος στο σημείο προκείμενου να την αποτρέψει.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (27/7) έξωση μονογονεϊκής οικογένειας από το σπίτι της στα Άνω Πατήσια, στην οδό Πολυλά παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Η έξωση πραγματοποιείται από τον νέο ιδιοκτήτη της οικίας, η οποία έχει εκπλειστηριαστεί ηλεκτρονικά για οφειλή κοινοχρήστων μόλις 881,42 ευρώ.

Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να αποτρέψει την έξωση.

Μεταξύ τους βρίσκεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ο Χάρης Βουρδουμπάς, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την “Λαϊκή Συσπείρωση”, μέλη του ΜέΡΑ25 και η “Ενωτική πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών”.




Σύμφωνα με νεότερες αναφορές, η Αστυνομία επιτέθηκε με χημικά στους συγκεντρωμένους.

Έξωση μονογονεϊκής οικογένειας στα Πατήσια ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους συγκεντρωμένους με αναπνευστικά προβλήματα παρουσίασε έντονη αδιαθεσία και χρειάστηκε να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, βίντεο που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τις προσπάθειες έξωσης να “σκληραίνουν”, αφού επιστρατεύτηκαν μηχανήματα, για να ξηλώσουν την πόρτα του διαμερίσματος.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα 902.gr, σε επικοινωνία που είχαν στελέχη του ΚΚΕ, με την οικογένεια που βρίσκεται μέσα στο σπίτι η επιχείρηση έξωσης γίνεται και με την συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, όπου με εργαλεία επιχειρούν να σπάσουν την πόρτα, λέγοντας προκλητικά προς την οικογένεια που αντιστέκεται στο να βρεθεί στον δρόμο, να συνομιλήσουν με “τον ωραίο τρόπο”.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας”, Πέτρος Κωνσταντίνου, τονίζει πως “το τηλεφώνημα της Δήμητρας Καλδή μας ενημέρωνε ότι τρυπάνι σπάει ξανά την κλειδαριά της πόρτας της γιά να προχωρήσουν στην έξωση με πυροσβεστικό όχημα και 4 διμοιρίες ΜΑΤ να συνοδεύουν τους κλητήρες”.

Και προσθέτει: “Αυτή είναι η εγγύηση για την α’ κατοικία της κυβέρνησης της ΝΔ, να στην αρπάζουν τις μέρες των φονικών πυρκαγιών με τέσσερις νεκρούς και να σου στέλνουν πυροσβεστικό στη Πατησίων αντί εκεί που χάνονται ζωές”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα