Αντώνης Ρέμος: “Δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα”

Διαβάζεται σε 2'
Αντώνης Ρέμος
Αντώνης Ρέμος Papadakis Press

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση στην οποία δηλώνει πως δεν είναι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενος, ο Αντώνης Ρέμος με βίντεο στο Instagram ξεκαθαρίζει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Σε mood Γιάννη Αγγελάκα εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος και μετά την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μέσω ανακοίνωσης, στην οποία διαμήνυσε πως “δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή“, με δύο instagram story ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τίποτα να κρύψει.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος ελέγχεται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, εμφανίστηκε στο Instagram και καλησπέρισε τα… φιλαράκια του, δηλώνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στους δικηγόρους του και τις ελεγκτικές αρχές “ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί κι αυτή η κατάσταση”.

Ο Αντώνης Ρέμος εξήγησε πως ο λόγος που κάνει τα συγκεκριμένα stories είναι για να ενημερώσει τον κόσμο πως οι προγραμματισμένες συναυλίες του θα πραγματοποιηθούν κανονικά, αφού όπως είπε “νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει να βρεθώ μαζί τους”.

“Από εκεί και πέρα, η αλήθεια θα φανεί και πλέον δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ, συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες, ειδικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, σας περιμένω από κοντά. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θα τα πούμε στις συναυλίες”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα