Απέσυρε προκλητική καμπάνια

Απέσυρε προκλητική καμπάνια

Η Coca-Cola αναγκάστηκε να αποσύρει την καμπάνια της στο Facebook για το προϊόν Dr Pepper επειδή οι αναφορές της παρέπεμπαν σε ταινία πορνό (Pic)

Η Coca-Cola αναγκάστηκε να αποσύρει την καμπάνια της στο Facebook για το προϊόν Dr Pepper λόγω των πορνογραφικών της αναφορών.

Σύμφωνα με τη Guardian, η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για το προσβλητικό περιεχόμενο της καμπάνιας και την απέσυρε μετά από καταγγελίες γονέων ότι οι σεξουαλικές αναφορές που παρέπεμπαν σε γνωστή ταινία πορνό δημοσιεύονταν και στους λογαριασμούς ανήλικων παιδιών.

Ειδικότερα, η εν λόγω προωθητική ενέργεια της εταιρείας για την μπράντα  Dr Pepper καταλάμβανε το status των χρηστών του Facebook και δημοσίευε δήθεν ενοχλητικά μηνύματα με την υπογραφή του χρήστη.

 

Ωστόσο, σάλος ξέσπασε  όταν ένας γονέας διαμαρτυρήθηκε όταν είδε πως η 14χρονη κόρη της είχε αποστείλει μήνυμα που παρέπεμπε σε ταινία σκληρού πορνό.

Φράσεις του τύπου “τι το κακό βλέπετε στο να ουρώ ενώ κάνω μπάνιο” και “ποτέ πριν δεν είχα ακούσει ότι αυτό είναι χαριτωμένο” αναρτώνονταν στο προφίλ δεκάδων χρηστών που είχαν εγκρίνει την εν λόγω καμπάνια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Coca Cola: “Είδαμε ότι η καμπάνια του Dr Pepper στο Facebook περιέχει προσβλητικές αναρτήσεις και σας ζητάμε συγγνώμη για αυτό. Αναλάβαμε άμεσα δράση και αφαιρέσαμε από την εφαρμογή την ενημέρωση του status των χρηστών”.

Μάλιστα, η εταιρεία αποφάσισε τη λήξη της προωθητικής ενέργειας και διαβεβαίωσε πως δεν θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα