Από ρεκόρ σε ρεκόρ

Από ρεκόρ σε ρεκόρ

Το iPad  μέσα σε περίπου δύο μήνες από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά έχει κιόλας αγοραστεί από  2 εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο

Το iPad  μέσα σε περίπου δύο μήνες από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά έχει κιόλας αγοραστεί από  2 εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο. Η συσκευή της  Αpple διατίθεται σε δέκα χώρες (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Ιαπωνία, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία), ενώ άλλες εννέα θα ακολουθήσουν τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία. Οι υπόλοιπες χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένουν για αργότερα μέσα στο έτος.

H εταιρία του δαιμονίου Στίβ Τζόμπς είχε ανακοινώσει ότι μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας του iPad στις ΗΠΑ, σε μόλις 28 μέρες , οι πωλήσεις του είχαν φθάσει το 1 εκατομμύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εκατομμυριοστό ipad πουλήθηκαν πολύ νωρίτερα από ό,τι είχε συμβεί με το iPhone, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει.

Η Apple δεν ανακοίνωσε ακόμα τις τιμές στις οποίες το iPad θα πωλείται στις αγορές που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις  πρώτες συγκριτικές αναλύσεις από τις τιμές στις χώρες της Ευρώπης, όπου ήδη κυκλοφόρησε, δείχνουν ότι η συσκευή πωλείται αρκετά ακριβότερα έως και 25% σε σχέση με τις ΗΠΑ.

Η RBC Κάπιταλς  εκτιμά ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις iPad θα φθάσουν τα 8,13 εκατ. ως το τέλος του έτους, γεγονός που “μεταφράζεται” σε έσοδα τουλάχιστον 4 δισ. δολάρια  για την Apple.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα