Αποδοκίμασαν τη Βίκυ Σταμάτη

Αποδοκίμασαν τη Βίκυ Σταμάτη
Σήμερα κλήθηκε για απολογία στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην Υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκη Σταμάτη,Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Πολίτες που αντιλήφθηκαν τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη στην Ευελπίδων τη γιούχαραν ενώ έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή (Vid)

Αντιμέτωπη με έντονες αποδοκιμασίες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ενώ έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή.

Έχοντας εξασφαλίσει προθεσμία για να απολογηθεί στις 27 Απριλίου από τον ανακριτή στο γραφείο του οποίου έμεινε λιγότερο από μία ώρα, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Βίκυ Σταμάτη την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή.

Ενώ μπήκε στο ανακριτικό γραφείο από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τις κάμερες και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά την έξοδό της ήρθε αντιμέτωπη με οργισμένους πολίτες.

“Παλιοβλαχάρα, τσ…α, φτου σου να χαθείς, φτου σου να χαθείς. Για 260 εκατομμύρια κόψατε τις επικουρικές. Παλιοβλαχάρα, τσ…α”, φώναξε μία γυναίκα στη Βίκυ Σταμάτη, ενώ αποχωρούσε από την Ευελπίδων.

“Παρακαλώ, παρακαλώ” ήταν το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους που περίμεναν μια της δήλωση, βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κλήθηκε να απολογηθεί σχετικά με την κατηγορία του ξεπλύματος “μαύρου” χρήματος αλλά και να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που αποκτήθηκε το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά και για τα ποσά που δαπανήθηκαν για την ανακαίνισή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα