Αποπειράθηκαν να βιάσουν 11χρονο κορίτσι στη δομή της Ριτσώνας

Αποπειράθηκαν να βιάσουν 11χρονο κορίτσι στη δομή της Ριτσώνας
Η δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα Eurokinissi

Έξι δράστες εντός της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας επιτέθηκαν σε 11χρονο κορίτσι από τη Σομαλία, την έβαλαν με χρήση βίας σε οικίσκο και άρχισαν να την χτυπούν με καλώδιο και να την γδύνουν.

Καταγγελία και μήνυση στην Ασφάλεια Χαλκίδας, για απόπειρα βιασμού ανηλίκου κατ’ αγνώστων υπέβαλε χθες το απόγευμα, μία 32χρονη από τη Σομαλία, παρουσία της 11χρονης κόρης της και ειδικού ψυχολόγου, για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της κόρης της από έξι άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, εντός της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, απογευματινές ώρες στις 3 Μαρτίου, καθώς το κοριτσάκι περπατούσε εντός της δομής, οι έξι δράστες, τής επιτέθηκαν και με χρήση βίας την ανάγκασαν να εισέλθει σε εγκαταλελειμμένο οικίσκο, όπου ένας εκ των δραστών την χτύπησε με καλώδιο στον ώμο και προσπάθησε να της αφαιρέσει το φόρεμά της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η ανήλικη αντιστάθηκε σθεναρά και καλώντας σε βοήθεια όσο πιο δυνατά μπορούσε, ανάγκασε τους δράστες να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να τραπούν σε φυγή.

Από την Αστυνομία παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα, ενώ διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποίηση και των σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα