“Αποστολή”: Ασπίδα αγάπης σε 2.500 οικογένειες της Αθήνας

“Αποστολή”: Ασπίδα αγάπης σε 2.500 οικογένειες της Αθήνας
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε συνεργασία με τις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και με τη στήριξη της "Διαμαντής Μασούτης" Α.Ε., και διεθνών οργανισμών καταγράφηκαν οι ανάγκες 2.500 νοικοκυριών και εξασφαλίστηκαν τα βασικά είδη διαβίωσής τους.

Στη στήριξη 2.500 χιλιάδων οικογενειών της Αθήνας που αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη της ακρίβειας προχωρά ο φιλανθρωπικός οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σε συνεργασία με τις 85 ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και με την στήριξη της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης» Α.Ε., και των διεθνών οργανισμών “International Orthodox Christian Charities-IOCC”  και “Kerk in Actie-KiA” της Ολλανδίας, καταγράφηκαν, οι ανάγκες των νοικοκυριών και εξασφαλίστηκαν τα βασικά είδη διαβίωσης για κάθε μήνα.

Την Τρίτη (25/10) οι διανομές συνεχίστηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά Πατησίων, όπου τα δέματά τους παρέλαβαν 196 οικογένειες.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, αναφέρθηκε, στις διογκούμενες ανάγκες  που καταγράφονται λόγω ακρίβειας υπογραμμίζοντας ότι: « πρώτο μέλημα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου είναι οι Ιερείς και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», να βρίσκονται χωρίς διακρίσεις, δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται».

Το επόμενο διάστημα η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα ξεδιπλώσει μια σειρά νέων προγραμμάτων που θα αφορούν στη θέρμανση, στους νέους και στα παιδιά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα