Απόστολος Λύτρας: Υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του

Διαβάζεται σε 2'
Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Μήνυση κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου υπέβαλε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης. Για τι την κατηγορεί.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα καθώς ο ποινικολόγος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Αφού προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης για να παρουσιαστεί στο πλαίσιο της έκδοσης εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, ο Απόστολος Λύτρας υπέβαλε μήνυση σε βάρος της κατηγορώντας τη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης. Ωστόσο, οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και δεν προβλέπεται κράτηση.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Πέμπτη (20/6), ο ποινικολόγος θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα στην “Ευελπίδων”.

 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, ο Απόστολος Λύτρας είπε πως “δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Πραγματικά απορώ. Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο και πήγανε μόνα τους τα παιδιά, έχοντας μία άριστη σχέση με τη Σοφία, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι”. 

“Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε πολύ καλή σχέση όπως και με τον δικηγόρο”, πρόσθεσε.

“Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Δεν θα έβαζα ποτέ εγώ να απειλήσει κανείς τη γυναίκα μου. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα, έχω κάνει λάθος, θα πληρώσω για το λάθος μου αλλά νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή“, είπε ο Λύτρας.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα